Olemme Facebookissa!

Olemme yksityinen, yrittäjävetoinen ja paikallinen yleishyödyllinen sivusto.

Klikkaa ja tykkää meistä Facebookissa : )

Facebook

4 kuukautta sitten

ekangasala.fi - Kangasalan yritykset, uutiset, sää ja työpaikat

Tunnetko sinä nuorta yrittäjää joka olisi vailla uusia kotisivuja? Lue ja osallistu Laurentium Oy:n kilpailuun!

Laurentium Oy
🍀 KILPAILU! 🍀 Kuka nuori yrittäjä on vailla uusia kotisivuja? Ehdota ja perustele kenen pitäisi saada kotisivut veloituksetta (0€)? Missä ja millä alalla yritys toimii? Ilmianna HETI itsesi tai ystäväsi lyhyiden perustelujen kera. ➡️ Jaa julkaisu kavereillesi! Valitsemme ehdotusten joukosta yhden nuoren yrittäjän, jolle teemme veloituksetta kotisivut (kotisivupalvelumme Mini™-paketti). Yrittäjä maksaa vain webbihotellin (*) ja domainin. Käymme kaikki ehdotukset läpi 3.12.2018 ja kerromme myös täällä Facebookissa kenelle toteutamme sivut veloituksetta. Facebook ei ole mukana tässäkään kilpailussa mitenkään. #kerrokaverille #kotisivutveloituksetta #nuoriyrittäjä #laurentium #kotisivutedullisesti #tehdäänhyvääyhdessä (*) Webbihotelli Laurentium Oy:n palvelimelle 10€/kk (+alv 24%)
... Katso lisää!Näytä vähemmän!

5 kuukautta sitten

ekangasala.fi - Kangasalan yritykset, uutiset, sää ja työpaikat

Käypä Laurentium Oy:n sivuilla osallistumassa arvontaan!🍀 ARVONTA! 🍀 Kuka kaipaa piristystä syksyyn??? Arvomme kaikkien Laurentium Oy:n sivusta tykänneiden kesken kasvohoitolahjakortin Hair Garageen (arvo 73€, sis. alkupuhdistus, kuorinta, ihonpuhdistus tai hieronta ja naamio). Facebook ei ole tässäkään arvonnassa mitenkään mukana. Saa tykätä, jakaa, tägätä ja tehdä mitä haluaa. 😉 Arvonta suoritetaan 16.11.2018 klo 12. Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti. Lahjakorttia ei voi muuttaa rahaksi. #hairgarage #tampere #lahjakortti #arvonta #kasvohoito #laurentium #kotisivutedullisesti #piristystäsyksyyn ... Katso lisää!Näytä vähemmän!

Käypä Laurentium Oy:n sivuilla osallistumassa arvontaan!

5 kuukautta sitten

ekangasala.fi - Kangasalan yritykset, uutiset, sää ja työpaikat

Työtä, jolla on merkitystä! Laittakaapa sana kiertämään!Meillä Hopessa on alkamassa vuoden kiireisin aika, kun arkisin aherruksen lisäksi teemme perheisiin joulua. Iloiseen joukkoomme mahtuisi muutama uusi työkokeilija monenlaisiin hommiin. Ota yhteyttä: tampere@hopeyhdistys.fi Autat myös jakamalla tätä! ... Katso lisää!Näytä vähemmän!

Työtä, jolla on merkitystä! Laittakaapa sana kiertämään!

1 vuotta sitten

ekangasala.fi - Kangasalan yritykset, uutiset, sää ja työpaikat

Eipä muuta kuin kaikki osallistumaan arvontaan ja vinkkaa myös kavereillesi : )ARVONTA: Pakkanen paukkuu mutta Kuohussa vesi ei jäädy! Kenen kanssa sinä lähtisit uimaan, vaikkapa hiihtolomalla? Tykkää meidän sivusta ja voit voittaa liput Kuohuun! Yhteistyössä Kangasalan Uimahalli Kuohun kanssa arvomme 4 kpl uimahallin pääsylippuja Kuohuun kaikkien Laurentium Oy:n Facebook-sivusta tykänneiden kesken. Palkinnon arvo noin 25€ (2 aikuisten ja 2 lasten lippua), liput voimassa 12kk. FB ei ole tässä arvonnassa mitenkään mukana. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi, ja voittaja saa liput haltuunsa Kuohun kassalta, kun arvonta on suoritettu. Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti. Arvonta suoritetaan TI 27.02.2018 klo 12 - Onnea kisaan! PS: Laadukkaat kotisivut edullisesti? Lue lisää https://www.laurentium.fi ... Katso lisää!Näytä vähemmän!

Eipä muuta kuin kaikki osallistumaan arvontaan ja vinkkaa myös kavereillesi : )

1 vuotta sitten

ekangasala.fi - Kangasalan yritykset, uutiset, sää ja työpaikat

Talvi tekee tuloaan ja nyt on oikea laittaa säpinäksi ilmalämpöpumpun kanssa. Laadukkat ilmalämpöpumput myy, huoltaa ja asentaa SäpinäX Oy Kangasalla ja Tampereen seudulla. Lue lisää: http://www.xn--ilmalmppumppukangasala-44b84b.fi/ ... Katso lisää!Näytä vähemmän!

1 vuotta sitten

ekangasala.fi - Kangasalan yritykset, uutiset, sää ja työpaikat

Nyt auto puhtaaksi ja kotisivut kuntoon! Tykkää Laurentium Oy:n FB sivusta ja voit voittaa autopesun pikavahauksella (arvo 39€) Tampereen Ajoneuvopesu Oy:ssä. Arvonta suoritetaan MA 30.10.10.2017. Voittajalle ilmoitettaan henkilökohtaisesti eikä Facebook ole tässä arvonnassa mitenkään mukana. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Onnea kisaan! ... Katso lisää!Näytä vähemmän!

1 vuotta sitten

ekangasala.fi - Kangasalan yritykset, uutiset, sää ja työpaikat

Laurentium Oy
Kotisivujen tilaaminen ja toteutus kuin pala kakkua? Kyllä! Suunnittelu, toteutus, sisältötuotanto, webbihotelli, tietoturva ja varmuuskopioinnit - kaikki avaimet käteen palveluna. Tutustu ja ota yhteyttä: https://www.laurentium.fi Kaikkien meidän FB sivusta tykänneiden kesken arvomme kakku kahvit kahdelle (2) henkilölle. Kenen kanssa sinä lähtisit rentoutumaan Bakery Cafen herkkujen ääreen? Palkinnon arvo noin 20€, sitä ei voi vaihtaa rahaksi ja palkinto sis. kakkukahvit kahdelle (sen hetkisen tarjonnan mukaan). Voittajalle ilmoitamme henkilökohtaisesti. Arvonta suoritetaan 3.11.2017. Voiton voi lunastaa Bakery Cafen kahvilassa osoitteessa Tuomiokirkonkatu 26, Tampere.
... Katso lisää!Näytä vähemmän!

Suosittele ekangasala.fi -sivustoa! Jaa sivu kavereillesi 🙂