KUOHU - Kangasalan Uimahalli Oy

Nimi: Kangasalan Uimahalli Oy
Osoite: Kirkkojärventie 4
Postinumero: 36200, Kangasala
Puhelin: 03-364 0501
Kotisivu: kangasalanuimahalli.fi
Sähköposti: Lähetä sähköpostia!
Päätoimiala: Uimahalli
Y-tunnus: 2151762-3

Yritystiedot

Iloa, hyvinvointia ja terveyttä. Sukella Kuohuun!

Kangasalan Uimahalli Kuohun avarissa ja valoisissa tiloissa rentoudut, pidät hauskaa ja voimistut.

Sukella kuuden radan altaaseen ja ui itsesi kuntoon. Karaistu kylmäaltaassa. Ja jos kunnon pyöritystä haluat, heittäydy 40 metrin liukumäkeen tai hyppää kierteellä kolmesta metristä. Pienemmät vesipedot kuplivat lastenaltaassa ja oppivat tärkeitä taitoja opetusaltaassa. Monitoimialtaassa kuohut hierovat niskasi vetreäksi.

Kuohussa on monia mahdollisuuksia. Tule mukaan Kuohun ohjattuun toimintaan; vauva- ja perheuinti, lasten uimakoulut, erityisuinti, aikuisten uimakoulut ja allasvoimistelu.

Kuohu on paikka myös onnistuneille ja virkistäville kokouksille.

Tule aamulla varhain yksin, perheen kanssa koko päiväksi tai kaveriporukalla iloiseen iltaan. Kangasalan Uimahalli - Kuohu tekee hyvää. Juuri Sinulle.


ekangasala.fi-kangasalan-uimahalli-logo-iso


Aukioloajat:

Tarkista aukioloajat Kuohun kotisivuilta!
kangasalanuimahalli.fi


SISÄÄNPÄÄSY PÄÄTTYY 75 min ennen sulkemista!


Kuntokeskus Linja

Kuntosalille on oma sisäänkäynti. Tutustu palveluihin kuntosalin sivuilta.
kuntokeskuslinja.fi


Toimialat: Uimahalli, Juhla- ja kokoustilat, Kahvilat, Kuntosalit, Lounasravintolat, Saunatilat ja saunan vuokraus, Lasten synttärit

Tervetuloa koko perheen uimahalliin!

Tuotteet, palvelut ja lisätiedot

KUOHU - VUODEN UIMAHALLI 2012KUOHU - Vuoden uimahalli 2012

Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto (SUH)
valitsi voittajaksi Kuohun.


Tervetuloa Kuohun virkistävään ympäristöön! Tarjoamme sinulle, perheellesi, kaveriporukallesi tai yrityksellesi rentouttavat ja kattavat hyvinvointipalvelut. Tutustu monipuoliseen tarjontaamme!

  • Yritys-, asiakas ja juhlatilaisuudet (Myös TYKY-paketit)
    Kerää työporukka kasaan ja tule nauttimaan erinomaisista kokous- ja juhlatiloistamme sekä ryhmille ja yrityksille tarjoamistamme hyvinvointi/ TYKY-paketeista. Kuohun Kabinetti soveltuu yrityksille (max 14 henkilöä) kokous- ja palaveritilaksi. Kuohun Salissa taas vietät helposti isommatkin 15-100 hengen tilaisuudet ja juhlat.
  • Saunaillat
    Kuohu tarjoaa yrityksellesi tai kaveriporukallesi erinomaiset olosuhteet onnistuneen ja rentouttavan saunaillan viettämiseen. Meillä on B-oikeudet ja voimme helposti rajata ryhmällenne käyttöön oman allasalueen sekä tietysti omat erilliset (tilaussaunat) miesten ja naisten pukeutumis-, sauna- ja suihkutilat.
  • Lasten synttäripaketit
    Lapset, vesi ja hauskanpito on luotu yhteen - tarjoamme lapsille ratkiriemukkaat ohjatut uimahallisynttärit. Kuohussa lapset pääsevät kavereineen nauttimaan vesileikeistä ja tietysti lastensynttäreille aina kuuluvista virvokkeista sekä herkuista!

Lasten synttärit Kuohussa Kangasalla


KUOHUN MUUT PALVELUT

Rentouttavan saunan ja virkistävien kuohujen lisäksi voit viettää Kuohussa herkullisen kiireettömän hetken Kahvio Kuohun Pisarassa. Lisäksi voit yhdistää käyntiisi myös muita hyvän olon palveluita, kuten kuntosalin (Kuntokeskus Linja), hieronnan tai jalkahoidon (Satujalat).

Kahvio Kuohun Pisara

Arjen pieniä iloja Kahvila Kuohun Helmessä
ja hymy kaupanpäälle. Tule aamupuurolle
tai iltateelle, piipahda päiväkahville tai nauti
maittava keittolounas salaatteineen.
Virkistäydy virvokkeilla ennen tai jälkeen saunan ja uinnin.
Viikottainen keittolounaslistamme löytyy osoitteesta http://www.tgcafe.fi/lounaslista-kangasala

Kuntokeskus Linja

Viihtyisä ja turvallinen kuntoiluympäristö kaiken ikäisille aina nuorista aikuisista ikäihmisiin. Kuntoilun iloa - Kuntokeskus Linja. Tutustu palveluihimme osoitteessa www.kuntokeskuslinja.fi

Urheiluhieroja Janne Ilomäki

Katso hinnasto ja yhteystiedot Kuohun kotisivuilta!

kangasalanuimahalli.fi/urheiluhieroja-janne-ilomaki


Soita ja kysy lisätietoja palveluistamme!

Soita ja kysy lisätietoja lasten uimahallisynttäreistä, kokouspaketeista, kokous-, palaveri ja juhlatilavarauksista, uimakouluista, vauva- ja perheuinneista sekä muista monipuolisista palveluistamme numerosta 03-3640 501.

Lue myös lisää osoitteessa kangasalanuimahalli.fi


Tykkää, seuraa ja kommentoi Facebookissa!

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook

3 viikkoa sitten

Kuohu | Kangasalan uimahalli

Ideoita syksylle arvonnan merkeissä!

Kuohun kausi 2018-2019 alkaa olla lopuillaan (La 29.6. vielä auki). Heti heinäkuun alussa uimahallissa alkavat tehosiivous ja kunnostustoimenpiteet, jotta halli saadaan jälleen loistokuntoon syksyksi.

Haluaisimme tässä yhteydessä kuulla toiveitanne ja ideoitanne Kuohun toimintaan ensi kaudelle. Tykkää postauksestamme ja kommentoi toiveesi / ideasi, samalla osallistut arvontaan, jossa palkintona 2 x 4 aikuisten uintilippua Kuohuun! Arvonta suoritetaan kommentoijien kesken 9.8.2019. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti Facebook-messengerin kautta. Facebook ei ole mukana arvonnassa.

Kuntosali on läpi kesän auki normaalisti omalla avaimella. Jalkahoitaja on paikalla 15.7. alkaen ja hieroja elokuun alusta lähtien.

Kiitokset kuluneesta kaudesta ja aurinkoista kesää, nähdään elokuussa 5.8.2019 alkaen!
Toivoo Kuohun väki ... Katso lisää!Näytä vähemmän!

Ideoita syksylle arvonnan merkeissä!

Kuohun kausi 2018-2019 alkaa olla lopuillaan (La 29.6. vielä auki). Heti heinäkuun alussa uimahallissa alkavat tehosiivous ja kunnostustoimenpiteet, jotta halli saadaan jälleen loistokuntoon syksyksi. 

Haluaisimme tässä yhteydessä kuulla toiveitanne ja ideoitanne Kuohun toimintaan ensi kaudelle. Tykkää postauksestamme ja kommentoi toiveesi / ideasi, samalla osallistut arvontaan, jossa palkintona 2 x 4 aikuisten uintilippua Kuohuun! Arvonta suoritetaan kommentoijien kesken 9.8.2019. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti Facebook-messengerin kautta. Facebook ei ole mukana arvonnassa.

Kuntosali on läpi kesän auki normaalisti omalla avaimella. Jalkahoitaja on paikalla 15.7. alkaen ja hieroja elokuun alusta lähtien.

Kiitokset kuluneesta kaudesta ja aurinkoista kesää, nähdään elokuussa 5.8.2019 alkaen!
Toivoo Kuohun väki

Kommentoi Facebookissa

Kiitos tästä vuodesta! Haluaisin vuosikortin. Kiitos myös palveluista,kaikesta,että on tällainen ihana Kuohu. Ja henkilökunta sen sielu. Innolla syksyllä jatketaan yhdessä !

Kunto kohenee Kuohussa! Kiitos palvelutasosta, pitäkää sama meininki jatkossakin!

Hyvää työtä on tehty tähänkin asti, ei tule nyt mieleen mitään isompaa parannettavaa, joten kiitos kaikesta hyvästä työstä <3

Hyvä halli ja hyvä palvelu! Toivelistalla mahdollisuus tutustua erilaisiin vesiliikuntalajeihin. 😊

Poreallas ja lajikokeiluja :) pienille lapsille myös liukumäki tai jtn muuta kivaa lisäystä.. Ollaan kyllä tykätty muutenkin perheen kanssa käydä :)

Toivottavasti lasten harrasteuintiryhmät jatkuvat ja niitä tulee useampi, koska täyttyivät viimeksi pian.Olivat täynnä monipuolista toimintaa-kiitos siitä vetäjille🌸Ovat hyvä jatko uimakoulun jälkeen niille jotka eivät pyri kilpauintiin, mutta haluaisivat uimisesta pitkäaikaisen harrastuksen muuten👍

Viikonloppubrunssi olisi kanssa huippuidea.

KKK-kurssia kaipaan eli vaihtuva jumppa alkuiltaan. Vesijumpat ok ja hyvä halli meillä 😊

Vesijumppa ja vesizumba voisi olla kivaa vaihtelua vesijuoksulle. 👍

Kuohu on kiva uimahalli ihan sellaisenaan! Uimakaverikin olisi jos onni suosii arvonnassa!😊😊

Hydrospinningiä olisi kiva kokeilla. Lajikokeiluita voisi olla ”tempausmielessä”, ohjaajia paikalla opastamassa ja mahdollista kokeilla esim sup lautaa, pyörää, jumppaa. Tutustumispäivä/päiviä lajien pariin, matalalla kynnyksellä. 😊🐋💦

Hit reenejä ja vesijumppaa, niitä ei koskaan liikaa🙋‍♀️ Kiitos hyvästä palvelusta ja siististä hallista.

Useamman lapsen äitinä ja ahkerana hallinkäyttäjäperheenä toivon, että hinnat pidetään kohtuullisina, että isommillakin perheillä on varaa käydä uimassa.😊

Tyytyväinen olen aina ollut, kiitos. Joskus olen miettinyt mahdollisuutta, että huoltotyöt tehtäisiinkin elokuussa? Heinäkuussa lomaillaan, olisi lapsille ja nuorille hyvä paikka. Heinäkuussa järvien vedet lämpiää ja sitä myötä sinilevä rantautuu, tai sitten sataa vettä ja on kylmä lasten uida. Tällaisia mietteitä🌸

🏊Lasten uimakoulut hyvät, vielä jos niihin saisi eri ikäryhmille monipuolisempaa tarjontaa
🏊poreallas ois aika huippu!
🏊pienille lapsille lisää erilaisia uimaleluja (pallot, laivat ym) ja vieläpä niin, että riittäisi mahdollisimman monen lapsen yhtäaikaiseen käyttöön
🏊wibit rata useammin

Enemmän lasten ryhmiä, koska ovat aina täynnä :) Kannattaa hyödyntää hyvää kysyntää ja lisätä tarjontaa 😃 Tiedän monia perheitä, jotka tulevat teille Tampereelta uimaan.

Kevyt brunssi kahvilassa viikonloppuisin. Uinnin päälle olisi kiva! 🍒

Jos joskus saisi vielä ulkoaltaan, olisi Kuohu aika täydellinen😆 Tärkeää huomioida jumppien yms. tilapohdinnoissa, että vapaalle vesijuoksulle ja uinnille jää riittävästi tilaa ja rauhaa.

Salaattipuffa on kiva idea mutta nyt siinä on liikaa sörsselisalaatteja. Vähemmän on enemmän eli vaihtuvia, yksinkertaisempia aineksia salaattipöytään tarjolle.

Pienille lapsille liukumäki tai vastaavaa 🙂

Viikonloppuihin myös vesijumppia!

Kynttiläiltoja, rentoa ja rauhallista 😊

Vesijumppaa kaipaan minäkin, näin 24/7 työläisenä kävisi myös päiväjumpat, usein ne ryhmät heti täynnä. 🤢 Muuten upea uimahalli vielä kun se ympäristö saadaan kuntoon. 💪🍓😊🍊

Toinen hydrospinningtunti alkuviikkoon illalla. Toivottavasti aquamix sekä syvän altaan vesijumppa saavat jatkoa. Toiveena ns. circuit vesijumppa, jossa voidaan käyttää esim. benjinarua ja raskaita painoja - raskastehoinen jumppa.
Hydrohex oli kiva uutuus. Kiitos kuluneesta kaudesta 🙂

Erityisryhmille esim.diabeetikoille,reumaa sairastaville erilliset hinnat kuntoutuksen tiimoilta kuten esim.Tampereella on :)

View more comments

3 viikkoa sitten

Kuohu | Kangasalan uimahalli

Tervetuloa lounaalle! 😍Tänään lounaalla:
• Hernekeitto
• Uunifetapasta
• Salaattipöytä

Jälkiruokana marjakiisseliä, Tervetuloa!😋 ... Katso lisää!Näytä vähemmän!

Tervetuloa lounaalle! 😍

Kommentoi Facebookissa

Keitto oli hyvää salaatit raikkaat Pullaa 😋😋👍 Kiitti Julia 🌹🌹

Hakusanat: uimahalli Kangasala, kokoustilat Kangasala, juhlatilat Kangasala, juhlatiloja Kangasalla, saunatilat Kangasala, tilaussaunat Kangasala, koulutustilat Kangasala, Kuohun sali, Kuohun kabinetti, tykypaketti yritykset Kangasala, lasten synttäripaketit Kangasala, lasten synttäritilat Kangasala, kahvila Kuohun Pisara, Kuntokeskus Linja, kahvila Kangasala, hierontapalvelut Kangasala, kuntosalipalvelut Kangasala, lounaskahvila Kangasala, lounasbuffet Kangasala, kuntosali Kangasala, vauvauinti Kangasala, perheuinti Kangasala, lasten uimakoulut Kangasala, uimakoulut Kangasala, erityisuinti Kangasala, aikuisten uimakoulut Kangasala, allasvoimistelu Kangasala, akupunktio Kangasala, hieroja Kangasala, vyöhyketerapia Kangasala, rentoutushoito Kangasala, rentoutushoidot Kangasala, kiinalainen lääketiede, klassinen hieronta Kangasala

Kartta

Hae reittiohje

Kuvat

KUOHU - Kangasalan Uimahalli Oy, Kirkkojärventie 4, 36200 Kangasala
Sukella KUOHUUN - Tervetuloa!
Vesiliukumäki on perheen pienimpien suosikki : )
Tarjoamme monipuoliset kokoustilat ja tyky-paketit. Kysy lisää!
Yritys- ja juhlatilaisuudet ilmastoidussa Kuohun Salissa 15-100 hengelle!
KUOHU - Kangasalan Uimahalli - Ilmakuva vuodelta 2010
KUOHU - Kangasalan Uimahalli - kylmäallas
Varaa Kuohun Kabinetti yrityksellesi tai vaikkapa lasten synttärikutsuille!
Kangasalan Uimahalli - Lahdentieltä nähtynä
Vuokraa Kuohun Kabinetti ja/tai Sali erilaisiin tilaisuuksiin!
Kohota kuntoa Kuohussa!
Meiltä suositut ja lasten rakastamat uimahallisynttärit!
Kangasalan Uimahalli - Vauvauinnit ja uimakoulut

Suosittele Kangasalan Uimahalli Oy:n palveluita - Jaa tämä artikkeli kavereillesi!

Kategoria: Yritykset. Avainsana: , , , .