Askarteluliike Sipeta

Nimi: Sipeta
Osoite: Kangasalantie 1067
Postinumero: 36200, Kangasala
Puhelin: 03-3774064 / 050-5330128
Kotisivu: www.sipeta.net
Sähköposti: Lähetä sähköpostia!
Päätoimiala: Askartelutarvikkeet
Y-tunnus: 1776569-1

Yritystiedot

Sipeta palvelee asiakkaitaan monipuolisesti Kangasalan keskustan läheisyydessä. Meiltä löydät askartelutarvikkeet ja välineet sekä askarteluun liittyvät neuvontapalvelut. Järjestämme myös säännöllisesti askartelukursseja Kangasalla sekä muualla Suomessa.

Valikoimissamme on erityisen laajat servetti-, 3D-kuva- ja ääriviivatarravalikoimat sekä tietysti näihin liittyvät muut askartelutarvikkeet.

Matkahuolto - Pesula - Juhlapalvelut

Sipetasta on moneksi - tarjoamme asiakkaillemme askarteluun liittyvien palveluidemme lisäksi myös Kangasalla Matkahuollon asiamiespalvelut, pesulapalvelut (Pesulax palvelupiste) ja vaatteiden korjauspalvelut (palvelupiste).

Lisäksi tarjoamme avaimet käteen palveluna Kangasalla ja koko Suomessa ammattitaidolla monipuoliset juhlasuunnittelupalvelut, juhlien somistuspalvelut, juhlakukat ja juhlatarvikkeiden vuokrauksen.


Meille asiakaspalvelu on sydämen asia. Lämpimästi tervetuloa palveltavaksi!


Aukioloajat:
Maanantai - Perjantai: 10-17
Lauantai: suljettu (Sipeta 15-vuotissyntymäpäivänä la 21.3.2020 olemme avoinna. Lämpimästi tervetuloa!)
Sunnuntai: Suljettu (avoinna sop. mukaan)

Toimialat: Askartelutarvikkeet, Juhlapalvelut, Matkahuolto, Pesulat, Suutarit, Jalkahoitolat, Ateljeet

Pesula ja suutari - KangasalaWillow Tree tuotteet Sipetasta

Tuotteet, palvelut ja lisätiedot

Askartelukauppa Sipeta

 • askartelutarvikkeet (mm. servetit, 3D-kuva- ja ääriviivatarravalikoimat)
 • askarteluvälineet
 • askartelukurssit
 • askarteluneuvonta
 • käsityötarvikkeet
 • siirtokuvat posliinille
 • itsetehdyt adressit
 • posliinin maalaus ja tarvikkeet

Pesulapalvelut Kangasala

Etsitkö pesulapalveluita Kangasalla? Liikkeessämme toimii Pesulax pesulapalvelupiste. Nouto- ja tuontipäivät: tiistaisin ja perjantaisin


Juhlapalvelut Kangasala

 • juhlasuunnittelupalvelut
 • juhlien somistuspalvelut
 • juhlakukat ja juhlatarvikkeiden vuokraus

Matkahuolto (Kangasalan asiamiespalvelut)

Kangasalan Matkahuolto aloitti heinäkuussa 2018 uudessa palvelupisteessä askarteluliike Sipetassa, ST1-huoltamoa vastapäätä ja lähellä keskustaa.


Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

This message is only visible to site admins
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException

2 kuukautta sitten

Tmi Sipeta

Tänään ihanan yllätyksellinen päivä.
Ihanat ilahduttajat on v. 2016 perustettu ryhmä, joka pääperiaateena on hyväntekeväisyys. Jäseniä ryhmässä on noin 600 ja he lähettävät itse tekemiään kortteja ilahdusta tarvitseville. He ovat ilahduttaneet mm. Lottia, sotaveteraaneja, Marttoja ja hoitohenkilökuntaa. Isojen keräysten lisäksi on pienenpiä yksityishenkilöiden ilahdutusta. Tällä hetkellä Ihanilla ilahduttajilla on menossa omatoiminen korttikampanja eli etsimme itse ilahdutusta tarvitsevaa.
Tänään aamulla he ilahduttivat minua kortein runon kera seuraavin kriteerein.
"Haluamme ilahduttaa Ulla sinua, koska olet aina valmis auttamaan, iloinen ja kannustava. Teet työtäsi suurella sydämellä. Ulla sinä annat iloa ja voimia toisille, niin sinäkin tarvitset näitä ja nyt oli Ulla sinun vuoro tulla ilahdutetuksi."
Kiitos teille Ihanat ilahduttajat Taru ja Seija sekä muut ryhmään kuuluvat. Tämän viikon alku tuo rutkasti motivaatiota lisää ja ette uskokaan kuinka lämmittää sydäntäni tämä teiltä tullut huomion osoitus tänään. Vielä kerran halaukselliset kiitokset Teille. Teette hienoa hyväntekeväisyttä, joka antaa mielen hyvinvoinnille paljon.
... Katso lisää!Näytä vähemmän!

Tänään ihanan yllätyksellinen päivä.
Ihanat ilahduttajat on v. 2016 perustettu ryhmä, joka pääperiaateena on hyväntekeväisyys. Jäseniä ryhmässä on noin 600 ja he lähettävät itse tekemiään kortteja ilahdusta tarvitseville. He ovat ilahduttaneet mm. Lottia, sotaveteraaneja, Marttoja ja hoitohenkilökuntaa. Isojen keräysten lisäksi on pienenpiä yksityishenkilöiden ilahdutusta. Tällä hetkellä Ihanilla ilahduttajilla on menossa omatoiminen korttikampanja eli etsimme itse ilahdutusta tarvitsevaa.
Tänään aamulla he ilahduttivat minua kortein runon kera seuraavin kriteerein.
Haluamme ilahduttaa Ulla sinua, koska olet aina valmis auttamaan, iloinen ja kannustava. Teet työtäsi suurella sydämellä. Ulla sinä annat iloa ja voimia toisille, niin sinäkin tarvitset näitä ja nyt oli Ulla sinun vuoro tulla ilahdutetuksi. 
Kiitos teille Ihanat ilahduttajat Taru ja Seija sekä muut ryhmään kuuluvat. Tämän viikon alku tuo rutkasti motivaatiota lisää ja ette uskokaan kuinka lämmittää sydäntäni tämä teiltä tullut huomion osoitus tänään. Vielä kerran halaukselliset kiitokset Teille. Teette hienoa hyväntekeväisyttä, joka antaa mielen hyvinvoinnille paljon.Image attachmentImage attachment

Kommentoi Facebookissa

”Tee yksi ihminen iloiseksi, saat oman sydämesi onnelliseksi.”
❤️🥰

Sydämellä.. .sitkeydellä.. . kätten töin.

Ihanat Seija ja Taru❤️❤️Mutta Ulla,minä olen viestillä kysynyt Sinulta kaksi kertaa,mitä maksaa ne sisal pohjat,mistä teit pääsiäisjuttuja,olisi kiva,kun saisi vastauksen.Olen selaillut Sinun videoita,niin mukavia juttuja teet.Iloista ja mukavaa viikkoa☺️

Olet merkittävä henkilö, Ulla, ilahdutuksen ansainnut!

Kyllä

Hei olen Miia Johanna Mäntykenttä ja ikää minulla on 46 ja olen lievästi kehitysvammainen ja naimisissa oleva nainen ja olemme vasta muuttaneet Oulusta tohloppiin ja juuri luin tuon teidän jutun minä teen myöskin itse paljon kortteja joita olisi kiva lahjoitella hyvän tekeväisyyteen niin minulta voi tilata teen ihan mihin vain jos tarvitsee

View more comments

3 kuukautta sitten

Tmi Sipeta

Primecon paperilajitelmia ... Katso lisää!Näytä vähemmän!

Primecon paperilajitelmia

3 kuukautta sitten

Tmi Sipeta

Kabinettikortteja servettikuvalla 🌼 ... Katso lisää!Näytä vähemmän!

Kabinettikortteja servettikuvalla 🌼

Hakusanat: askartelutarvikkeet Kangasala, pesulapalvelut Kangasala, pesula Kangasala, Matkahuolto Kangasala, posliinin siirtokuvat, posliinimaalaus Kangasala, posliinitarvikkeet Kangasala, askarteluvälineet Kangasala, askarteluneuvonta Kangasala, askartelukurssit Kangasala, ääriviivatarrat, servetit, kuvaservetit, Sipeta Kangasala, juhlapalvelut Kangasala, juhlasuunnittelupalvelut Kangasala, juhlien somistuspalvelut Kangasala, juhlakukat Kangasala, juhlatarvikkeiden vuokraus Kangasala, adressit Kangasala, adressi Kangasala, Ulla Sipilä Kangasala

Kartta

Hae reittiohje

Kuvat

Sipeta - Kangasala - Meiltä Willow Tree tuotteet
Askarteluliike Sipeta - Kangasala
Sipetasta käsintehdyt suruadressit
Sipetasta askartelutarvikkeet ja kutsukortit
Meiltä myös hääkutsut ja kiitoskortit
Kaikki askartelutarvikkeet ja kurssit - Sipeta - Kangasala

Suosittele Sipetan palveluita - Jaa tämä artikkeli kavereillesi!

Kategoria: Yritykset. Avainsana: , .